Τι είπε η πρόεδρος της δημοκρατίας στον Σπύρο Μπιμπίλα για…

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας είχε μια ευχάριστη έκπληξη από την πρόεδρο της δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου η οποία ενδιαφέρθηκε να μάθει τα προβλήματα των ηθοποιών. Γι’΄αυτό όπως είπε ο κ. Μπιμπίλας σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή επικοινώνησε μαζί του.

«Δεν ήταν κάτι που το περίμενα, ήταν με πρωτοβουλία της προέδρου. Εγώ είχα βγει σε 2-3 εκπομπές και έλεγα μακάρι να μιλήσω με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να λύσουμε τα πολύ σημαντικά προβλήματα των ηθοποιών και είναι προς τιμήν της που ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί η ίδια όλα τα προβλήματα, όχι αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, αλλά και τα εργασιακά μας προβλήματα. Κλείνουμε ακριβώς έναν χρόνο που μας απαγορεύεται η εργασία».

Και συνέχισε, λέγοντας ότι κουβέντιασαν και για τις πρόσφατες καταγγελίες: «Κάναμε συζήτηση και σε αυτό και γι’ αυτό στην ανακοίνωση της προεδρίας αναφέρεται ότι πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα. Μιλήσαμε για περίπου ένα τέταρτο με 20 λεπτά, με πολλές λεπτομέρειες για τα πράγματα. Μου άφησε την εντύπωση ενός ανθρώπου που μιλάει και με την καρδιά του, αλλά και με τη γνώση του και πραγματικά ήταν κάτι πολύ συγκινητικό».

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ επεσήμανε: «Από ό,τι διαπιστώνω, οι καταγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι εφημερίδες και η τηλεόραση συνεχώς βγάζουν κάτι καινούριο».