Ο εμφύλιος στο θέατρο, το μήνυμα του Μπιμπίλα και οι αντιδράσεις…

Οι καταγγελίες στο θέατρο και όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχουν ήδη προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον κλάδο των ηθοποιών με αποτέλεσμα οι ηθοποιοι να φαίνονται προς το κοινό τους ότι είναι μοιρασμένοι σε ομάδες. Έτσι, χθες βράδυ ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας με μια αγωνιώδη ανάρτησή του στα soocial media προσπάθησε να κατευνάσει τους χιλιάδες ηθοποιούς.

“Ας σταματήσει ο.εμφυλιος στο θέατρο…Μετά την πανδημία που θα πεινάμε ολοι πως θα ξανασυνεργαστουμε? Ας ηρεμήσουμε όλοι…Είμαστε μια οικογένεια ,μπορεί να έπεσαν τώρα σύννεφα αλλά η άνοιξη θα ξαναρθει…” αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ ενώ κάτω από την ανάρτησή του πλήθος γνωστών ηθοποιών πήραν θέση…

Σπύρο μου ας μη χαθεί το νόημα όλου αυτού του αγώνα… τη βία πολεμάμε, όχι τα κόμματα. Ας είμαστε όλοι ένα και όταν γίνονται λάθη ας τα διορθώνουμε! Για το καλό όλων μας.. ας μη γίνουμε ο περίγελος λες και είμαστε το πιο βρώμικο επάγγελμα, ενώ η δουλειά μας είναι να είμαστε στο φως!
Ας δείξουμε το δρόμο για όλους.. να τολμήσουν, να μιλήσουν.
Εσυ δίνεις ένα καθημερινό αγώνα και μπράβο σου…

ας είμαστε όλοι μια γροθιά… όλοι ένα!

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ”ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ”, ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ. …. ΤΩΡΑ, ”ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ”…..

Όλοι αυτοί οι σάτυροι που τους ξέραμε Σπύρο τόσα χρόνια θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναπατήσουν το πόδι τους στο σανίδι ο κόσμος να τους θέσει εφόρου ζωής στο περιθώριο γιατί όχι μόνο δεν ντρέπονταν αλλά καυχιοντουσαν για αυτά που έκαναν !

Οχι με όλους… ποιός θα μπορέσει να συνεργαστεί άραγε με βιαστές

… Σπύρε μου…
Αγαπημένε μου, Σπύρε! Για να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΎΜΕ, πρέπει να μιλάμε την ίδια ‘γλώσσα’!
Τη… ΜΙΛΑΜΕ?
Εγώ, η έρμη…. Γιά Βαβέλ, το κιαλάρω.

Έχασα,, ΕΝΤΕΛΩΣ, την εμπιστοσύνη μου…

 

Τα ξερά θα καούν….Δεν θα ανθίσουν ξανά….