Συγκλονίζει η Νάνσυ Νικολαϊδου: “Δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ, είναι σκληρό και άδικο”

Τη Νάνσυ Νικολαΐδου φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τη νύχτα της Δευτέρας, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, από καρδιάς για τις στιγμές αγωνίας που έζησε από την πυρκαγιά στην Πάρνηθα, η οποία έκαψε ολοσχερώς το σπίτι της.

Ειδικότερα, η Νάνσυ Νικολαΐδου δήλωσε πως «αυτό είναι κάτι το οποίο με συγκινεί και με στεναχωρεί. Δεν είναι εύκολο, είναι κάτι που προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Είναι πολύ σκληρό όμως πάντα είχα ένα μότο ζωή μου το οποίο εξακολουθώ να το έχω και τώρα πιο πολύ από ποτέ. Προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη με ότι έχω και όχι δυστυχισμένη με ότι δεν έχω. Αυτό προσπαθώ να το περάσω και στα παιδιά μου».

«Θέλει πάρα πολύ δύναμη, είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν είναι ούτε έξι μήνες δηλαδή που έχει γίνει αυτό. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν έχουμε κάτι. Ήταν και είναι όλη μας η ζωή, δεν είναι πράγματα τα οποία μπορείς να τα ξαναποκτήσεις εύκολα. Τουλάχιστον εμείς δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το ξαναποκτήσουμε αυτό που είχαμε. Προσπαθούμε να κοιτάμε μπροστά, αλλά είναι πάρα πολύ σκληρό γιατί δεν είμαστε μικροί άνθρωποι».

«Βρίσκομαι στον δρόμο με δυο παιδιά και τον σύζυγο μου. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει έναν τέτοιο πόνο, το καταλαβαίνουν, δεν είμαστε μόνο εμείς δυστυχώς. Λες, πως μπορεί η ζωή να σου τα φέρει έτσι από την μια στιγμή στην άλλη… Είναι από τα πράγματα που δεν περιμένεις να σου συμβούν, από τα απίστευτα που σου συμβαίνουν και θέλει πολύ μεγάλο κουράγιο και δύναμη. Δεν θεωρώ ότι θα το ξεπεράσουμε ποτέ, απλώς πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε με αυτή την ιδέα. Είναι πολύ σκληρό, είναι πολύ άδικο δυστυχώς και ξεκινάς από την αρχή. Μηδενίζουν τα κοντέρ» πρόσθεσε η Νάνσυ Νικολαΐδου στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. «Είναι ένας μικρός θάνατος για την ακρίβεια, για τους γονείς μου σίγουρα».

 

Πηγη:zappit