Φαινόμενο: ο Νάσος Πατέτσος στα 98 χρόνια του τραγουδάει στα Σκόπια!

Ο Νάσος Πατέτσος υπήρξε μια από τις θρυλικότερες μορφές του ελαφρού τραγουδιού στην Ελλάδα, με τεράστια καριέρα. Μαζί με τον Νίκο Γούναρη, τον Φώτη Πολυμέρη και τον Σώτο Παναγόπουλο, κυριάρχησαν για πολλές δεκαετίες στο ελληνικό πεντάγραμμο. Ο ίδιος, αν και έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από την ενεργό δράση, δεν πάυει ακόμα και στα 98 χρόνια του να είναι ακμαιότατος και μάλιστα να προσφέρει την φωνή του, σε φιλικά γλέντια. Εδώ και μερικούς μήνες ωστόσο, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει στα Σκόπια σε φίλους με σκοπό όπως λέει και ο ίδιος να πεθάνει εκεί. Ένας από τους καλύτερους φίλους του, ο Τάκης Σαγιώρ, πριν λίγες ημέρες ανάρτησε ένα video με τον θρυλικό τραγουδιστή να τραγουδάει σε μαγαζί στα Σκόπια, γράφοντας:

“ΝΑΣΟΣ ΠΑΤΕΤΣΟΣ!!!!! ένας μεγάλος τραγουδιστής που έκανε τεράστια καριέρα από το 1945 έως το 1970 μεγάλο όνομα της εποχής

Σήμερα ζει στα Σκόπια “βόρεια Μακεδονία” απ όπου και το βιντεάκι!!!! οι φίλοι του στα Σκόπια γιορτασαν τα”98του” γενέθλια και ο Νασος επιασε, μετά από πολλά χρόνια το….. μικρόφωνο!!!!!!
Μπορεί να μην έχει την φωνή των νιατων του αλλά από υγεία, ενέργεια και κέφι για ζωή…. σκίζει!!!! ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΛΆ ΦΊΛΕ ΜΟΥ”

Δείτε το video: https://www.facebook.com/1454085884/videos/539881820762825/