Νέες ανατροπές απόψε στις “Άγριες Μέλισσες”!

Ο Τάκης γνωρίζει όλα τα μυστικά της Δρόσως και το μεγαλύτερο από αυτά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες.

Η Δρόσω επέστρεψε στο Διαφάνι, στις Άγριες Μέλισσες, μαζί με την αδελφή της, την Ελένη. Μαζί με την Τρούμπα, όμως, αποχαιρέτησε και τον Τάκη, ο οποίος με τις πράξεις του κατέληξε να είναι καταζητούμενος για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Φιλίππου.

Όπως γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, η Δρόσω προσπαθεί να προσαρμόσει ξανά τη ζωή της στο Διαφάνι και να κερδίσει μια θέση στην καρδιά και τη ζωή του μικρού Σέργιου. Ο Κωνσταντής δεν μπορεί να κρύψει πια τα συναισθήματά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να είναι με καμία άλλη γυναίκα και προς έκπληξη όλων ζητά να αναβληθεί ο γάμος του με τη Δόμνα. Αν και λέει μια δικαιολογία σε όλους, η αλήθεια είναι πως θέλει να κερδίσει χρόνο προκειμένου να διεκδικήσει τη Δρόσω. Ξαφνικά, όμως, ακόμη μια φορά όλα θα ανατραπούν στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Τάκης αποφασίζει να να ακολουθήσει τη Δρόσω και στα επόμενα επεισόδια θα τον δούμε να καταφτάνει στο Διαφάνι και να ψάχνει την αγαπημένη του. Για εκείνον η Δρόσω είναι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να καταφέρουν να είναι μαζί.

Φυσικά, η εμφάνιση του Τάκη στις Άγριες Μέλισσες θα προκαλέσει τη ζήλεια του Κωνσταντή, ο οποίος θέλει πάση θυσία να τον κάνει να φύγει από το χωριό τους και κυρίως από τη ζωή της Δρόσως. Η τελευταία, όμως, είναι πιο μπερδεμένη από ποτέ. Αυτό γιατί και η Δρόσω έχει αρχίσει να έχει συναισθήματα για τον Κωνσταντή, τα οποία όμως δεν μπορεί να εκδηλώσει.

Η Δρόσω φοβάται ότι ο Τάκης θα τα τινάξει όλα στον αέρα στις Άγριες Μέλισσες, καθώς γνωρίζει το μυστικό της πως ο μικρός Σέργιος είναι γιος της και τον μεγαλώνει η Ασημίνα σαν δικό της παιδί. Ο Τάκης θέλει να δει τη Δρόσω ευτυχισμένη ξανά και πιστεύει πως αυτό θα γίνει αν έχει δίπλα της τον γιο της.