Πέθανε ο πατέρας του “Φανούρη” από τις “Άγριες Μέλισσες” και πασίγνωστος μαέστρος του Γιώργου Μαρίνου…

Σε ηλικία 86 ετών, έφυγε από τη ζωή ο πολύ γνωστόις και σπουδαίος Νίκος Δανίκας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με μεγάλοα ονόματα της Αθηναϊκής πίστας. κ

Την δυσάρεστη είδηση ανάρτησε στο προφίλ της η τραγουδίστρια Πωλίνα γράφοντας: “Ο Νικος Δανικας δεν μένει πια εδώ.. …καλο ταξίδι αγαπημένε μου τα χρονια που ζήσαμε στο μαγικο υπόγειο της Μέδουσας θα ναι πάντα στην καρδιά μου”!!!!

Συγκινητικό ήταν και το αντίο του Κώστα Μακεδόνα στον Νίκο Δανίκα, ο οποίος έγραψε: “Μας έφυγε ο Ντάνυ μας, ο σπουδαίος Μαέστρος Νίκος Δανίκας. Μέγιστος μουσικός και δάσκαλος, εξαιρετικός συνεργάτης, μοναδικός φίλος. Όλα αυτά που έμαθα δίπλα του, οι «ουσίες κι οινοπνεύματα» που μου εμπιστεύτηκε, οι μεγάλες επιτυχίες που ζήσαμε μαζί επί σκηνής και τα απίστευτα γέλια που κάναμε παρέα, θα τον κρατάνε πάντα ζωντανό στη μνήμη μου και στην καρδιά μου. Καλό ταξίδι Νίκο μου”.

Ο Νίκος Δανίκας για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό του Γιώργου Μαρίνου τόσο στις πίστες όσο και στην τηλεόραση, ενώ είχε συνεργαστεί και σε πολλά σόου, ανάμεσα σε αυτά και της Ρούλας Κορομηλά.
Ο Νίκος Δανίκας, ήταν πατέρας του ηθοποιού Κωνσταντίνου Δανίκα και τηλεοπτικού “Φανούρη” από την σειρά “Άγριες Μέλισσες”.