Νίκος Τσούκας: “Η Αλίκη ήταν ο Γκάλης του κινηματογράφου…”{video}

Στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε ο Νίκος Τσούκας. Μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικής αποχής ο αγαπημένος πρωταγωνιστής υποδέχτηκε τον Νίκο Νικόλιζα στον παράδεισό του, στο Λευκαντί Ευβοίας και μίλησε για τη χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά και τα μυστικά των μεγάλων πρωταγωνιστών.

Για την προσωπική του διαδρομή ανέφερε: “Πέρασα πολύ ωραία σε αυτή τη διαδρομή. Ήμουν έξω από όλα τα κυκλώματα. Δεν ήξερα ούτε έναν δημοσιογράφο. Γι’ αυτό και πάντα θαύμαζα ηθοποιούς χαμηλών τόνων”.

Ο Νίκος Τσούκας δεν δίστασε να αναφερθεί στην Αλίκη Βουγιουκλάκη λέγοντας: “Η Αλίκη μας αναβάθμισε. Ήταν ο Γκάλης του κινηματογράφου. Ήταν γεννημένη σταρ. Δεν υπήρχε δεύτερη. Ο φακός την ήθελε λες και ήταν αδέρφια. Η μοναδική που έπαιρνε εκείνα τα λεφτά. Έπαιρνε 1 εκατομμύριο εκείνη την εποχή. Μια φορά στη Θεσσαλονίκη, έδωσε σε μια ταξιθέτρια να μοιράσει τα αυτόγραφα γιατί ήταν μικρός ο χώρος και δεν χωρούσαν να μπουν και ο κόσμος ήθελε τόσο πολύ να την αγγίξει που ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και ρίχνουν το σκηνικό κάτω”.

Δείτε την συνέντευξη ΕΔΩ: https://fb.watch/8tF3rLgDV5/