Νατάσσα Θεοδωρίδου: «Δεν θέλω να βρεθώ σε μια κριτική επιτροπή…”

Συνέντευξη τύπου για τις 6 εορταστικές συναυλίες στο Παλλάς παραχώρησε η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια, Νατάσα Θεοδωρίδου, δίνοντας αποκλειστική συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day

H Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε την απάντηση της στην Τίνα Μεσσαροπούλου και σε όλα αυτά που έχουν ακουστεί για την συμμετοχή της στο X-Factor λέγοντας τα εξής: «Δεν θέλω να βρεθώ σε μια κριτική επιτροπή, το λέω χρόνια αυτό. Είπα εγώ από μόνη μου ότι αν θα έβγαινα στην τηλεόραση, θα έκανα παρουσίαση. Δεν υπήρχε πρόταση όμως ποτέ σχετικά με την παρουσίαση του συγκεκριμένου project».

Τέλος αναφέρθηκε στις συναυλίες της στο Παλλάς οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των γιορτών λέγοντας πως: «την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα υποδεχθούμε μαζί το νέο έτος στο Θέατρο Παλλάς με όλο τον κόσμο που θα έρθει να μας δει». Ο λόγος που επέλεξε το Θέατρο Παλλάς για τις χειμερινές της εμφανίσεις είναι γιατί το καλοκαίρι που πέρασε ήταν ένα από τα πιο μαγικά της ζωής της όσο αναφορά την επαγγελματική της διαδρομή και έτσι η επιλογή να βρεθεί στην σκηνή του Παλλάς, που είναι ο ιδανικός χώρος για αυτό που θα παρουσιάσει, θα είναι η συνέχεια όπως είπε του καλοκαιριού.