Τα δάκρυα του Κώστα Τσουρού και ο αποχαιρετισμός στη Ναταλία…

 

Με μεγάλη συγκίνηση αποχαιρέτησε η Ναταλία Γερμανού τους συνεργάτες της, μιας και η επόμενη σεζόν για εκείνη δεν θα είναι ίδια αφού κάποιοι συνεργάτες της, θα φύγουν. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής του Alpha, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σημειώσει μέσα σε όλα τα εξής. «Ήμουν ευλογημένη αυτή τη χρονιά, ήμουν πάρα πολύ τυχερή γιατί συνεργάστηκα με ανθρώπους καταπληκτικούς και τους ευχαριστώ μέσα την καρδιά μου. Να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν πάρα πολύ για αυτή την εκπομπή. Και αυτούς που θα συνεχίσουν του χρόνου και αυτούς που δέχθηκαν μια καλύτερη πρόταση και με όλη μου την καρδιά τους εύχομαι να εξελιχθούν και να είναι καλύτεροι εκεί που θα είναι».

Με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στην ομάδα την επόμενη χρονιά, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σ’ αγαπάω πάρα πολύ Ναταλία, το λέω και δημόσια νομίζω για πρώτη φορά. Είναι πολύ βαρύ για μένα γιατί είναι τρία χρόνια ολόκληρα, στήσαμε μαζί αυτή την εκπομπή από την πρώτη μέρα και φτάσαμε μέχρι εδώ. Είσαι μεγάλο σχολείο, πολύ μεγάλο και χαίρομαι γιατί θα έχω την τιμή αύριο να λέω ότι έμαθα δίπλα στη Ναταλία Γερμανού».

 

«Ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι, να προσέχετε τους πολύτιμους εαυτούς σας, να είστε υγιείς, να αγαπάτε τον άλλον και τον εαυτό σας ένα τσικ παραπάνω. Καλό καλοκαίρι» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού αποχαιρετώντας το τηλεοπτικό κοινό.