Συγκλονίζει η Μιμή Ντενίση…

Μπορεί η Μιμή Ντενίση να είχε μιλήσει πριν λίγες μέρες και πάλι για την σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, ωστόσο οπως η ίδια και πάλι αιφνιδιάστηκε, όπως είπε. Η θιασάρχισσα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ της Τρίτης. Η δημοφιλής ηθοποιός πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο και το «τσουνάμι» των αποκαλύψεων που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Μιμή Ντενίση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτά που ακούμε τις τελευταίες μέρες πραγματικά μου προκαλούν θλίψη για το παρελθόν αλλά και χαρά για τώρα. Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι η κοινωνία άλλαξε, ζούμε μια διαφορετική πραγματικότητα και πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, έχει χάσει το τρένο. Δεν είναι μόνο ο κορονοϊός, είναι μια αλλαγή κοινωνική σε όλο τον κόσμο που άνοιξε τα στόματα και αυτό ήταν απαραίτητο να γίνει. Πάρα πολλά πράγματα εγώ ομολογώ ότι δεν τα περίμενα. Καταρχήν δεν είχα ιδέα σε ποιο σημείο κακοποίησης, λεκτικής ή σωματικής, είχαν φτάσει τα πράγματα».

«Είναι πάρα πολύ λυπηρή για μένα όλη αυτή η κατάσταση γιατί αγαπώ όλους τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ανόητο να πει κανείς «γιατί το κάνουν τώρα;». Είμαστε γενικά στο θέατρο μια υγιής κοινότητα που φυσικά, όπως όλες, έχει τις εξαιρέσεις της» πρόσθεσε η γνωστή πρωταγωνίστρια. «Άλλο είναι να είναι κάποιος δύσκολος και άλλο τα περιστατικά που μαθαίνουμε τώρα. Τώρα είπαν τα κορίτσια αυτά τέτοιες εμπειρίες».

Όσον αφορά την απόφαση «πασίγνωστου ηθοποιού και σκηνοθέτη να στείλει εξώδικο στα ΜΜΕ προκειμένου να μην αναφερθεί το όνομα του σε περίπτωση που γίνει κάποια καταγγελία», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου, η ηθοποιός Μιμή Ντενίση ξεκαθάρισε πως «οι φήμες και η φημολογία αυτές τις μέρες είναι τεράστια. Λένε και ακούμε μες στον χώρο μας για σκηνοθέτες και ηθοποιούς… Δεν ξέρω τι σκέφτηκε και το έκανε, ούτε θέλω να μπω σε αυτό. Αυτό που θέλω να πω, όμως, είναι πως δεν πρέπει να πέσουμε σε μια υπερβολή γιατί χάνουν την αξία τους και τα σοβαρά που λέγονται».