Πως έπεσε στο μπλόκο και συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης!

Με μικροποσότητα κοκαίνης {2 γρ} και ένα πιστόλι η άδεια του οποίου είχε λήξει, βρέθηκε και συνελήφθηκε χθες το βράδυ ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης. Ο τραγουδιστής  έπεσε πάνω σε μπλόκο της αστυνομίας η οποία έκανε ελέγχους για τον covid 19. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν έφερε καμιά αντίσταση και αμ΄σως τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης. Σήμερα τα ξημερώματα ανακοινώθηκε ότι την υπεράσπισή του αναλαμβάνει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κουγια, το οποίο εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστού Νότη Σφακιανάκη.
Όπως δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Σφακιανάκης κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλου και για την κατοχή μιας μικροποσότητας ναρκωτικών.

Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.

Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν.

Ο κ. Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά συνοδευόμενος από δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου μας θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεώς του και ορισμός ρητής δικασίμου, διότι ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας παρίσταται σήμερα ως συνήγορος υπεράσπισης επιχειρηματία της Καβάλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής και είναι αδύνατον να παραστεί στο Δικαστήριο που θα εκδικαστεί η υπόθεση του κ. Σφακιανάκη».