Ξέσπασε ο Μπιμπίλας για τονΧατζηγεωργίου: ” ήρθε στην πρόβα κι είπε φεύγω…”

Στον Ιορδάνη Παπακυριακού για το Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από θεατρική παράσταση που συμμετείχε καθώς, όπως φαίνεται, αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο λόγω Survivor.

Όπως είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Αφού είχε βγει και το τρέιλερ, ο Γιάννης ήρθε στην πρόβα κι είπε φεύγω. Άρα εμάς τους ηθοποιούς δεν μας είχε ενημερώσει. Λέει ο σκηνοθέτης πως τον είχε ενημερώσει πριν δύο τρεις μήνες ότι ενδέχεται να φύγει τέλη Ιανουαρίου γιατί έτσι του είχαν πει. Αυτό άλλαξε και δεν σημαίνει αυτό ενημέρωση».

«Εγώ αν το ήξερα, θα έλεγα συγγνώμη εγώ δεν θα ήθελα να κάνω πρόβα με κάποιον που θα φύγει. Χάνω τον χρόνο μου. Θα έπρεπε να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις. Αυτό λέω δύο χρόνια που είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ… Βρήκαμε έναν καταπληκτικό νέο ηθοποιό, Βασίλης Παπαστάθης… Είναι πολύ περίεργο το κλίμα στο θέατρο. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Κι αν το Survivor αποφασίσει να πάρει έναν ηθοποιό από κάθε παράσταση; Τι θα γίνει; Θα διαλύσει το ελληνικό θέατρο;» συνέχισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.