Άγνωστα παρασκήνια από το “Δύο ξένοι: “Είναι το βρακί του πρωταγωνιστή»

Αναμφισβήτητα μια από τις θρυλικές σειρές ΄που έχουν γράψει ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση, είναι “Οι Δύο Ξένο”. Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές σειρές σε βάθος χρόνων. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος, η Εβελίνα Παπούλια, η Ντίνα Κώνστα, η Χρυσούλα Διαβάτη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ξεχώρισαν μέσα από τους ρόλους τους και έμειναν ιστορικές οι ατάκες της σειράς.

Στα Vintage Stories του Πάμε Δανάη, ο Οδυσσέας Σταμούλης θυμάται άγνωστες ιστορίες από την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς.

«Έχω γυρίσει στην Αθήνα με πρωινή πτήση από Θεσσαλονίκη όπου παίζω σε θέατρο, για να κάνω μια σκηνή ένα γύρισμα στους Δύο Ξένους. Τρέχω στα στούντιο να κάνω τη σκηνή ώστε να προλάβω την πτήση μετά να ξαναγυρίσω γιατί το βράδυ πρέπει να παίξω στο θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Φτάνω εκεί και το γύρισμα κολλάει και δεν γίνεται με τίποτα. Ποιο ήταν το πρόβλημα; Ότι έπρεπε να παίξει ο Νίκος Σεργιανόπουλος μία σκηνή με ένα μποξεράκι και δεν του είχαν το κατάλληλο. Εκείνη την ώρα έτρεξε ένας πιτσιρικάς βοηθός να πάει σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσει ένα άλλο και όλο το γύρισμα καθυστερούσε διότι όπως μου είπε τότε η διευθύντρια παραγωγής: Είναι το βρακί του πρωταγωνιστή», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

 

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένα πάρα πολύ γλυκό και κλειστό παιδί. Παρ’ ότι παίξαμε τόσες σκηνές και μοιραζόμασταν και το ίδιο καμαρίνι, δεν μπορώ να πω ότι ξέραμε πολλά ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων», εξομολογείται ο Οδυσσέας Σταμούλης.