“Αυτοί οι άνθρωποι είναι στην ίδια παρέα, τους βοηθάνε οι ίδιοι κύκλοι…”

Έξω από τα δόντια μίλησε  ο γνωστός ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης για τους κατηγορούμενους συναδέλφους του Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη. Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Παρασκευής και  μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το κεφάλαιο των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Κιμούλη δήλωσε: “Ο Γιώργος Κιμούλης που έχουμε δουλέψει λίγο μαζί, είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και δύστροπος, όμως είναι ένας καλλιτέχνης τον οποίο εγώ, σαν λίγο νεότερός του, θαύμασα πολύ. Δεν μπορεί να σηκώσει πολλά πολλά, πρέπει να γίνει το δικό του. Δεδομένου ότι ένας άνθρωπος εξοντώθηκε επαγγελματικά, που μπορεί έτσι να έπρεπε να γίνει, κάπως θα έπρεπε να αντιδράσει ”.

Μιλώντας για την υπόθεση Λιγνάδη ανέφερε: “Με τον Λιγνάδη ήμασταν συμμαθητές και στον ίδιο θίασο καμία δεκαετία. Μια χαρά ήταν σαν συνεργάτης. Δεν είναι η θέση μου εμένα να κρίνει. Βεβαίως, αυτά για τα οποία κατηγορείται, εμένα με ανατριχιάζουν ” ενώ πρόσθεσε σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά που προκάλεσαν σάλο: “Εδώ μπαίνει ένα ταξικό θέμα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι στην ίδια παρέα, τους βοηθάνε οι ίδιοι κύκλοι, ανέρχονται ή πέφτουν καμιά φορά μαζί. Εμάς τους απλούς θνητούς, δεν μας αφορούν αυτά. Αυτοί ανήκουν σε άλλη τάξη, δεν είναι σαν εμάς την πλέμπα. Θα υποστηριχτούν ”.

“Αυτό με θυμώνει πολύ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον να σου λέει “κάνε αυτό για να πάρει ρόλο”. Αυτό το σιχαίνομαι. Το να πατάς στην εξουσία για να υποχρεώσεις κάποιον να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε στόχό σου, όχι μόνο σεξουαλικό, το θεωρώ έγκλημα καθοσιώσεως. Δηλαδή, το σοβαρότερο από όλα” είπε μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Φιλιππίδη.