Οι εκπομπές που “συμπιέστηκαν” στους πίνακες τηλεθέασης χθες….

Αναμφισβήτητα είναι η πιο δύσκολη σεζόν των τελευταίων χρόνων. Και αυτό γιατί από τη μια δεκάδες προγράμματα έχουν καλύψει όλες τις ώρες από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ από την άλλη οι δύσκολιες του κορονοϊού αναγκάζουν πολλές εκπομπές να μην έχουν πολλά ρεπορτάζ. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η συμπίεση πολλών από αυτές με αποτέλεσμα τη νέα χρονιά να δούμε πολλές εκπομπές να λαμβάνουν τέλος.
Στη λεγόμενη πρωινή ζώνη, η τηλεθέαση δεν μπήκε με το δεξί για την Τατιάννα Στεφανίδου η οποία σημειώνει καθημερινά μονοψήφια στον Alpha. Έτσι χθες η Τατιάνα έφερε 6,1% στο δυναμικό κοινό και 9,6% στο γενικό. Ωστόσο “δύσκολα” περνάει και η εκπομπή της Δανάης στο Mega που χθες έφτασε εως 5% στο δυναμικό και 3,9% στο γενικό σύνολο. Στη μεσημεριανή ζώνη στο Open το Booth έφτασε εως 3,4% στο δυναμικό κοινό και 3,3% στο γενικό σύνολο. Όμως και η Σμαράγδα Καρύδη στο τηλεπαιχνίδι “Ενα εκατομμύριο γιέν” έφτασε 4,9% στο δυναμικό κοινό στο Mega. Στη βραδυνή ζώνη η Βίκυ Χατζηβασιλείου “δυσκολεύεται” πολύ με το νέο πακέτο της, αφού έφτασε μόλις στο 2,7% στο δυναμικό κοινό και 3,4% στο γενικό σύνολο.
Τέλος η εκπομπή με τον Θοδωρή Αθερίδη που έκανε χθες πρεμιέρα στο Mega  έχοντας το βαδύ πυροβολικό του λαϊκού τραγουδιού Νταλάρα, Γλυκερία, Αλεξίου και στο τιμόνι την Σεμίνα Διγενή έκανε 3,5% στο δυναμικό κοινό και 3,2 % στο γενικό σύνολο!