Αυτός ο ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Πάνο Νάτση…

O ηθοποιός Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο οποίος έπαιξε φέτος στη μίνι σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Ποιος ήτο ο φονεύς του αδελφού μου», καθώς και στη βραβευμένη ταινία «Dissolved», θα είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αντικαταστάτης του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», στο θέατρο Ηβη.

panos natsis kideia odigos fortigou

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος ο Πάνος Νάτσης, επειδή δεν ήθελε για οποιονδήποτε λόγο να διακοπεί η παράσταση εξαιτίας του -καθώς πολλές παραστάσεις το τελευταίο διάστημα αναβάλλονται λόγω κορονοϊού-, είχε βάλει τον Ευθύμη, που ήταν και καλός του φίλος, να μάθει τον ρόλο του, έτσι ώστε να μπορεί να τον αντικαταστήσει σε περίπτωση απουσίας του.

 

Μάλιστα, στις αρχές Ιανουαρίου ο Ευθύμης είχε αντικαταστήσει στο έργο και τον Γιάννη Κουκουράκη, όταν εκείνος είχε χρειαστεί να λείψει για μία εβδομάδα από τις θεατρικές υποχρεώσεις του. Ως εκ τούτου, όταν παρθεί η απόφαση να συνεχιστεί η παράσταση, θα είναι και ο πρώτος επιλαχών για τον ρόλο.GEORGOPOYLOS natsis antikatastasi