Φωτό ντοκουμέντο και νέα διάσταση στο θρίλερ της Πάτρας!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το θέμα των τριών ανήλικων παιδιών που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος, όχι μόνο τους δύο άτυχους γονείς, αλλά και ολόκληρο το Πανελλήνιο. Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega αποκαλύπτει μια φωτογραφία ντοκουμέντο, όπου διακρίνονται μελανιές στο χέρι της μικρής Τζωρτζίνας. Σημειώνεται πως για τις μελανιές η οικογένεια από την Πάτρα έχει υποστηρίξει ότι έγινε από το αναπηρικό καροτσάκι που χρησιμοποιούσε το παιδί.

Η φωτογραφία προέρχεται από κέντρο αποκατάστασης που επισκεπτόταν το κορίτσι μετά το πρώτο σοβαρό επεισόδιο. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι μίλησαν με την οικογένεια και όταν πλέον άλλαξε η τοποθέτηση του χεριού πάνω στο αναπηρικό αμαξίδιο, τότε σταμάτησαν και οι μελανιές, ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής κατά την παρουσίαση της φωτογραφίας.

Στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος και ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, ο οποίος ανέφερε πως «όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μία σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία πρέπει να την εξετάσει άμεσα».

 

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Φωτογραφία ντοκουμέντο με μελανιές στο σώμα της Τζωρτζίνας