Πάνος Σόμπολος: “δεν το έχουμε ξαναζήσει οι αστυνομικοί συντάκτες»

Σε σόκ και ο “πατριάρχης” του αστυνομικού ρεπορτάζ  Πάνος Σόμπολος. Ο έμπειρος δημοσιογράφος επανέλαβε την αρχική του τοποθέτηση για την συγκεκριμένη υπόθεση, όταν είχε υποστηρίξει πως αν αποκλειστεί το ιατρικό λάθος, τότε θα έχουμε να κάνουμε με το έγκλημα του αιώνα.

«Παιδοκτονίες έχω καλύψει αρκετές στα 41 χρόνια της δημοσιογραφικής μου πορείας, όμως τέτοιο πράγμα δεν είχαμε στην Ελλάδα ούτε τώρα, ούτε παλαιότερα» συμπλήρωσε.

«Αυτό το πράγμα, το ανατριχιαστικό, με τις συνεχείς αποκαλύψεις τις τελευταίες ημέρες δεν το είχαμε ξαναζήσει οι αστυνομικοί συντάκτες» τόνισε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και πρόσθεσε ότι από τις πληροφορίες που έχει μέχρι τώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θα ομολογήσει τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, για την οποία κατηγορείται.

«Να θυμάσαι ότι θα εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση και θα ριχτεί από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, αλλά και από την ιατροδικαστική, άπλετο φως και για τα τρία αγγελούδια που χάθηκαν» συμπλήρωσε ο Πάνος Σόμπολος, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να αποκλείσει την εμπλοκή της μητέρας και σ’ αυτούς τους θανάτους.

Πηγή Δελτίο Μεγκα