Πάτρα: Οι ανακριτικές αρχές ψάχνουν τη λύση μέσα από τις δηλώσεις της Ρούλας!

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η υπόθεση των τριών θανάτων στην Πάτρα με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου με τις εξελίξεις να μην σταματούν κάθε ώρα να τρέχουν. Μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκε μάλιστα το μεσημέρι της Κυριακής ένα συγκεντρωτικό απόσπασμα με όλες τις «ατυχείς» δηλώσεις της μητέρας των τριών παιδιών.

Σε αυτές, τόσο από την ίδια τη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και από το φιλικό της περιβάλλον, δημιουργήθηκαν αντιφάσεις που οδήγησαν και στη σύλληψη της μητέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών.

«Το θέμα έχει πάρει άλλη διάσταση. Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει κόσμο, να βιάζει και να κάνει ότι θέλει αλλά εμείς δεν είμαστε από αυτούς. Το να βγαίνει τώρα ο ιατροδικαστής και να λέει ότι δίνουμε βάρος στις τοξικολογικές εξετάσεις σε ένα εννιάχρονο παιδί… Πείτε μου εσείς, το παιδί των εννέα χρονών τι μπορεί τοξικολογικά να έχει; Ναρκωτικά ή αλκοόλ;» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου σε έντονο ύφος στον τηλεοπτικό αέρα.

 

Επίσης, σε άλλη χρονική στιγμή, η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε πως «βγαίνουν και λένε για μαλλί κομμωτηρίου και η ρίζα είναι έξι δάχτυλα. «Βαμμένο μαλλί»… Αυτό είναι το φυσικό μου μαλλί, το κατσαρό. Αυτό είναι το φυσικό μου μαλλί. Έτσι με γέννησε η μάνα μου. Λένε μετά για το νύχι. Τα νύχια μου εγώ τα είχα πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα. Πως θα βγω έξω, που δεν βγαίνω ούτε να πάω στο νεκροταφείο, να πάω να τα βγάλω που είναι ημιμόνιμο; Το σκουλαρίκι εγώ το έχω έξι χρόνια. Θα το βγάλω τώρα για ποιο λόγο; Δηλαδή, εάν έβγαζα το σκουλαρίκι θα πενθούσα;».