Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ύποπτες αναζητήσεις ουσιών στο διαδίκτυο

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση στην Πάτρα με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήρθε να ανάψει ξανά «φωτιές» με τις αποκαλύψεις του.

Όλα δείχνουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, η οποία παρακολουθούσε τις συνομιλίες και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Βάσει αυτού έχει προκύψει ότι η 33χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο φαρμακευτικές ουσίες με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, ενώ φαίνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προχωρήσει σε σχετικές αγορές και πλέον το διαδίκτυο θεωρείται ο πρώτος χώρος από τον οποίο προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Ακόμη, ο Βασίλης Λμαπρόπουλος αποκάλυψε πως η 33χρονη είχε κάνει άλλη μία απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας, μία απόπειρα που φαίνεται να συνδέεται με κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με δηλώσεις μέλους του προσωπικού του νοσοκομείου στην Πάτρα, η 33χρονη είχε ζητήσει στις αρχές του Ιανουαρίου του 2022 να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα εκ νέου, πρπφασιζόμενη προβλήματα υγείας που εμφάνισε, και μάλιστα είχε ζητήσει αδικαιολόγητα να υποβληθεί η 9χρονη σε μαγνητική τομογραφία.

 

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η παραπάνω μαρτυρία, κάτι τέτοιο είναι ενδεικτικό των μεθοδεύσεων της 33χρονης.