Νέο θρίλερ: δεν πέθανε από καρκίνο η σπιτονοικοκυρά!

Και νέο θρίλερ στην υπόθεση της Πάτρας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι πλέον προφυλακισμένη και η έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση συνεχίζεται. Ένας μέρος αυτής αφορά στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, Ευγενίας Κούτρα. Τι προκύπτει για την αιτία θανάτου της; Στην εκπομπή T live, ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης, αποκάλυψε για τον ιατρικό φάκελο…

Στις 9 Σεπτεμβρίου η σπιτονοικοκυρά εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό. Αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο, ενώ έκανε και μία σειρά εξετάσεων. Αρχικά, την ίδια ημέρα υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ο οποίος είναι καθαρός. Δηλαδή, δεν υπήρξε κάποιο εύρημα.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, συνεχίζει να έχει εμπύρετη δραστηριότητα. Φτάνει μέχρι κα τους 40 βαθμούς και υποβάλλεται σε νέα σειρά εξετάσεων, στις οποίες γίνεται και έλεγχος καρκινικών δεικτών, οι οποίοι δείχνουν φυσιολογικοί. Στη συνέχεια υποβάλλεται σε αξονική εγκεφάλου και θώρακος, και τα ευρήματα δείχνουν ότι βρέθηκε υγρό στον πνεύμονα, βλάβες στο ήπαρ που χαρακτηρίζονται ως καλοήθεις ενώ εντοπίστηκε αυξημένος όγκος στη μήτρα.

Καθηγητής ογκολογίας ανέφερε στην εκπομπή ότι ο καρκίνος του ενδομήτριου που αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς είναι μία ασθένεια που είναι εύκολο να εντοπιστεί. Δηλαδή, δε μπορεί να οδηγήσει κάποιον στο νοσοκομείο και τέσσερις ημέρες αργότερα να πεθάνεις. Οπότε θεωρείται περίεργο το γεγονός πως ενώ δεν έχει καταγραφεί νωρίτερα να κάνει τέτοιες εξετάσεις, να εισάγεται στο νοσοκομείο και να πεθαίνει τέσσερις ημέρες μετά.

 

Όπως είπε η Γιώτα Κηπουρού, είναι βέβαιο ότι ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς θα ερευνηθεί σε βάθος. Ιατρικές πηγές σημείωσαν στην εκπομπή ότι η σπιτονοικοκυρά όντως εισήχθη με υψηλό πυρετό λόγω σηψαιμίας. Αναφορικά με το νεόπλασμα της μήτρας, οι ίδιες πηγές επεσήμαναν ότι σε παλιότερη βιοψία που είχε γίνει στη γυναίκα για έναν πολύποδα που είχε στη μήτρα και στις αξονικές φαίνεται ότι είχε μία διόγκωση στη μήτρα αλλά υπήρχαν και βλάβες στον εγκέφαλο που μπορεί να είναι μεταστατικές αλλά και οτιδήποτε.