Χαμός με το νέο βίντεο από την Πάτρα στην εκπομπή της Καινούργιου…

Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Αφορμή στάθηκε ένα νέο βίντεο που δείχνει τη μικρή Ίριδα, μια μέρα πριν φύγει από τη ζωή. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την άποψή της για το βίντεο με τα γενέθλια της Τζωρτζίνας που έπαιξε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σούρας ζήτησε από την Κατερίνα Καινούργιου να μην ξαναπαίξουν τα συγκεκριμένα πλάνα, όσο ο ίδιος βρίσκεται στο πλατό. Και κάπου εκεί μπήκαν στη μέση ο Ανδρέας Μικρύτσικος, ο floor manager και επικράτησε αναστάτωση στο στούντιο.

 

Κ.Κ.: Αυτό το ανατριχιαστικό βίντεο που βλέπετε με το κοριτσάκι, την Ίριδα, που δεν είναι πια στη ζωή, είναι ένα βράδυ πριν “φύγει”…

Δ.Σ.: Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά νομίζω ότι πρέπει να το βγάλετε αυτό το βίντεο αυτή τη στιγμή. Πρέπει να το απομακρύνετε. Κυρία Καινούργιου, ξέρετε πόσο σας εκτιμώ, αλλά νομίζω ότι πρέπει να το βγάλετε.

Κ.Κ.: Συμφωνώ μαζί σας, έχετε δίκιο. Ευχαριστώ που το είπατε. Θα σας πω κάτι, χθες είδα και τον Λιάγκα απέναντι που έβγαλε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας και οι άνθρωποι συγκινήθηκαν πραγματικά. Και λέω ότι δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να το κάνω αυτό, να το παίξω. Βέβαια, θέλω να σας πω ότι είναι στοιχεία του ρεπορτάζ και παίζουν παντού. Από την άλλη, αν θέλετε την άποψή μου, διαφωνώ.

Δ.Σ.: Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες των επιλογών του. Θα σας παρακαλούσα όσο είμαι εγώ εδώ τέτοια βίντεο δεν μπορώ να τα δω.

Κ.Κ.: Το σέβομαι απόλυτα.

Α.Μ.: Το συλλογικό θυμικό νιώθει προδομένο. Με τέτοια βίντεο το ρίχνουμε στα τάρταρα. Με αυτή την έννοια συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.

Κ.Κ.: Αντρέα μου, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει και μια ομάδα από πάνω.

Α.Μ.: Τη γνώμη μας λέμε, καλά κάνει η ομάδα και το παίζει.

Δ.Σ.: Το ότι είμαστε σε μια εκπομπή δεν μας στερεί το δικαίωμα να λέμε τη γνώμη μας.

Κ.Κ.: Βρε Χάρη μου, κάνεις νοήματα σε εμένα; Πρέπει να βοηθήσεις τον Αντρέα που δεν φοράει ακουστικό.

 

Α.Μ.: Μια φράση είπα, μη το κάνουμε θέμα.

Κ.Κ.: Το ξέρω αγάπη μου, απλά δεν επικοινωνείς εσύ με τους πάνω. Δέχομαι μια πίεση και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Αυτό ζητάω, ευχαριστώ.

Α.Μ.: Αν απ’ όλα αυτά φταίει η φράση μου, να κατεβάσω ρολά.

Κ.Κ.: Αντρέα μου, δεν είναι με εσένα.

Α.Μ.: Δεν τραβάω κανένα ζόρι.