Ξεκίνησε η εκταφή για το ταμπλετ της Τζωρτζίνας. Μακάβριες εικόνες…

Μακάβριες εικόνες το πρωί του Σαββάτου από την Πάτρα, καθώς γύρω στις 07:00 εκτελέστηκε η εντολή της 18ης Ανακρίτριας, για το άνοιγμα του μνήματος της 9χρονης Τζωρτζίνας και της ανάσυρσης του tablet με το οποίο ετάφη το κοριτσάκι, κατ΄ απαίτηση της μητέρας της.

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται λοιπόν να γίνει η ανάσυρση του tablet που θάφτηκε με το 9χρονο κορίτσι και αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της Πάτρας.

Πριν ανοίξει ο τάφος της Τζωρτζίνας, έγινε τρισάγιο, ενώ στο σημείο βρίσκονται και συγγενείς του παιδιού.

 

Οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει τον πανελλήνιο συνεχίζουν να είναι καταιγιστικές, ενώ την ίδια στιγμή η μητέρα του κοριτσιού, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για το φόνο του παιδιού της, βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Θυμίζουμε πως λίγες ώρες πριν την εκταφή, ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε ότι -πράγματι- μετά από επιθυμία της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, στο μνήμα του παιδιού τους τοποθετήθηκε το tablet. Έπειτα, η Ανακρίτρια έδωσε τη σχετική παραγγελία.

Τι είπε ο Μάνος στην Αγγελική Νικολούλη για τη σχέση του με τη Ρούλα

Για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο Μάνος Δασκαλάκης είπε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Να βγαίνω από ένα δικαστήριο όπου θα έχω υποστηρίξει την κατηγορία ότι μάνα σκότωσε τα παιδιά της. Πόσο μάλλον τα δικά μου παιδιά. Η εγκυμοσύνη της Ρούλας στην Τζωρτζίνα ήρθε γρήγορα αλλά ήταν επιλογή μας. Εμένα μου άρεσαν τα παιδιά. Δεν με πείραζε που ήμουν μικρός. Ήθελα οικογένεια. Ήθελα παιδιά. Το θέλαμε και το κάναμε. Δεν υπήρχε κανείς να μου πει το παραμικρό για τη Ρούλα. Το μόνο που ήξερα για εκείνη ήταν ότι είχε κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας. Μου είχε πει πως το είχε κάνει επειδή ήταν πιεσμένη εξαιτίας του θανάτου της γιαγιάς της και ενός χωρισμού που είχε. Τίποτε άλλο δεν ήξερα. Κανείς δεν μου είχε πει τίποτα. Μέχρι και να φύγει η Μαλένα μου από τη ζωή δεν υπήρχε κανένας τσακωμός. Έβλεπα μια Ρούλα που προσπαθούσε να κρατήσει την οικογένεια της με κάθε τρόπο. Δεν υπήρχε ακραίος τρόπος. Μια φορά είχαμε τσακωθεί μπροστά στα παιδιά. Ορατά ήταν τα προβλήματα μετά τον χαμό της Ίριδας. Ψάχνουμε έστω και μισό δείγμα… Που να μου είχε δείξει κάτι κακό με τα παιδιά. Οι γονείς μου δεν εμφανίζονται γιατί είναι σοβαροί. Οι άνθρωποι πενθούν ακόμα. Το μονό που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να είναι όλα ψέματα. Να έχουμε γυρίσει πίσω και να είναι τα παιδιά μας ζωντανά. Να είναι όλα ψέματα. Δεν είχα υποψιαστεί τίποτα. Μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο. Γ..ω τον έρωτα. Για ποιον έρωτα μιλάμε; Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;».