Απλήρωτες οι κηδείες των τριών κοριτσιών – Το μεγάλο χρέος στη ΔΕΗ

Κάθε μέρα, κάθε ώρα όλο και νέα στοιχεία φέρνει η δημοσιογραφική έρευνα για την υπόθεση της Πάτρας αλλά και περισσότερα είναι τα ερωτήματα για την υπόθεση στην Πάτρα και τη ζωή που προέβαλαν τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο κι ο Μάνος Δασκαλάκης. Ένα από πιο βασικά είναι πως ο Μάνος Δασκαλάκης γύριζε επαγγελματικά βίντεο κλιπ, μόνο με το εισόδημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το διάστημα 2017-2019 υπήρχε ένα χρέος στη ΔΕΗ της τάξεως των 7.500 ευρώ στον πρώτο όροφο του ακινήτου, όπου ζούσε το ζευγάρι. Από τις 24/09/17 ο Μάνος Δασκαλάκης έχει πληρεξούσιο να εκπροσωπεί τη σπιτονοικοκυρά σε υπηρεσίες, όπως στη ΔΕΗ. Στη συγκεκριμένη παροχή εμφανίζεται κι ένα χρέος 520 ευρώ για το διάστημα 2019-2021, παρόλο που η Ευγενία Κούτρα είχε πεθάνει από το 2020.

Μάλιστα στο δελτίο ειδήσεων αναφέρθηκε πως καμία από τις κηδείες των τριών κοριτσιών δεν έχει πληρωθεί από την οικογένεια. Μία κατάθεση συναδέλφου του Μάνου ανέφερε πως είχε συγκεντρωθεί κάποιο χρηματικό ποσό για μία από τις κηδείες, τα οποία έδωσαν στην οικογένεια.