Γιατί “αποσύρεται” από την υπόθεση της Πάτρας ο ιατροδικαστής Γρηγόρης λέων…

Ένα από τα πρόσωπα που ασχολήθηκαν εκτενώς με το θρίλερ της Πάτρας ήταν ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων που καθημερινά προσπαθεί να συμβάλει και να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στην ενημέρωση του κοινού.

Ο Γρηγόρης Λέων όμως το απόγευμα της Τρίτης 12 Απριλίου έκανε μια σημαντική ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που αναφέρει ότι θα αποσυρθεί από την υπόθεση.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων για την απόσυρσή του από την υπόθεση της Πάτρας

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η υπόθεση της Πάτρας προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ. Αυτό θεωρώ ότι ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου. Πλέον όμως, ορίστηκαν πραγματογνώμονες και πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς το χώρο και το χρόνο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Προσωπικά θα τηρήσω την υπόσχεσή μου σε όσα ΜΜΕ την έχω ήδη δώσει και θα επιστρέψω στα υπόλοιπα καθήκοντά μου. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων στην ανάρτησή του.

 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων:


Πηγη: Fthis