Απίστευτο: Η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την 6μηνη αδερφούλα της στην κούνια!

Ολοένα και περισσότερες εξελίξεις για την υπόθεση με την Ρούλα Πισπιρίγκου έρχονται στο φως. Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, μάλιστα, η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο αποκάλυψε πως η 33χρονη μητέρα είχε πει στην παιδίατρο ότι η Τζωρτζίνα ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια.

Πρόκειται για μία μαρτυρία που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, με την παιδίατρο του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού να καταθέτει στις Αρχές ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί ότι η Τζωρτζίνα εμφάνισε το πρώτο επεισόδιο μετά από τον θάνατο της Ίριδας, γιατί η 9χρονη βρήκε νεκρό το 6 μηνών βρέφος στην κούνια.

 

«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», δήλωσε η παιδίατρος.