“Δεν αγόρασε την κεταμίνη από το διαδίκτυο…”

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στον τρόπο που θεωρεί ότι προμηθεύτηκε την κεταμίνη η προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ισχυρίστηκε ότι η Πισπιρίγκου δεν προμηθεύτηκε την κεταμίνη από το διαδίκτυο, αλλά από κάπου αλλού χωρίς να αφήσει εύκολα ίχνη.

«Το γεγονός ότι έχουμε έναν θάνατο και ο θάνατος αυτός αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, όπως αυτή τη στιγμή που φέρεται ως κατηγορούμενη η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει μία προμελέτη, υπάρχει μία προετοιμασία και είναι θέματα που θα κριθούν από το δικαστήριο. Αν είναι έτσι όπως φαίνεται υπάρχει προμελέτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Και συνεχίζοντας ξεδίπλωσε την σκέψη του, καθώς και κάποια ερωτήματα που ανακύπτουν:

«Όμως έχουμε και κάποια άλλα θέματα. Στη διάρκεια του μήνα έκανε την αναζήτηση για την κεταμίνη, στις 15 είπε ο Μάνος Δασκαλάκης θέλω να χωρίσουμε και στις 17 του μήνα έχουμε τα υπόλοιπα. Η προμελέτη είναι δεδομένη, αν και εφόσον αποδειχθεί ενώπιον του ακροατηρίου ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται τελικά για τον θάνατο της 9χρονη Τζωρτζίνας. Δεν ξέρω κατά πόσον λειτουργούσε από μόνη της. Αυτός που θα έκανε ένα τέτοιο έγκλημα με μία ουσία, δεν θα έψαχνε αυτή την ουσία μέσα στο διαδίκτυο. Δεν θα την αγόραζε από το διαδίκτυο. Προφανώς κάποιος θα έψαχνε μέσω διαδικτύου για να δει τι κάνει η κεταμίνη, τις παρενέργειες της, τι κακό μπορεί να κάνει, αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι προμηθεύτηκε από αλλού αυτή την ουσία. Μην ξεχνάμε ότι πριν τρεις μέρες στην Εύβοια πιάστηκαν 300 κιλά κεταμίνης. Η οποία κεταμίνη θα όδευε προς τα στέκια των τοξικομανών. Άρα γιατί να πάει να αγοράσει μία τέτοια ουσία επίσημα με δίγραμμη συνταγή;».