“Μιλάμε πλέον για το Σύμπλεγμα της Μήδειας…”

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν στην Πάτρα με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία παιδιά της. Tο αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την Τζωρτζίνα έχει συγκλονίσει όλο το Πανελλήνιο. Σήμερα το πρωί στο Mega η κλινίκή ψυχολόγος  Άννα Κανδαράκη μίλησε για το σύνδρομο της Μήδειας. “Σχεδόν κανένα σύνδρομο δεν φτάνει στο έγκλημα, πλην το Σύμπλεγμα της Μήδειας” είπε η ψυχοθεραπεύτρια αφήνοντας άφωνο όλο το πάνελ της πρωϊνής εκπομπής.
Σήμερα το πρωί, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τη 18η τακτική ανακρίτρια για μια κατηγορία που τη θέλει να έχει διαπράξει ένα από τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Ήδη, η 33χρονη μητέρα έπειτα από δίωξη που της ασκήθηκε χθες κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Ωστόσο η έρευνα δεν μένει μόνο στο τρίτο παιδί της οικογένειας αλλά αναμένεται να ανοίξει ο φάκελος και για τις συνθήκες θανάτου τόσο της Μαλένας 3,5 ετών όσο και της Ίριδας έξι μηνών.

 

Η “μάνα Μήδεια” όπως πλέον την αποκαλεί το σύνολο των ΜΜΕ αλλά και του απλού κόσμου, Ρούλα Πισπιρίγκου ήλθε αντιμέτωπη με τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές αφού πλέον στη μικρή Τζωρτζίνα εντοπίστηκε σε μεγάλη ποσότητα η ουσία κεταμίνη, η οποία είναι τοξική και χρησιμοποιείται για αναισθησία ζώων. Πλέον, έπειτα από τον εντοπισμό του συγκεκριμένου ευρήματος τα «ηνία» της εισαγγελικής έρευνας ανέλαβε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και η 33χρονη μητέρα εντοπίστηκε χθες από τους αστυνομικούς στην Πάτρα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας προσήχθη στη ΓΑΔΑ. Λίγο αργότερα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντ. Ελευθεριάνος έχοντας μελετήσει τη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, προχωρούσε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της 33χρονης για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από την ανακρίτρια την έκδοση εντάλματος σε βάρος της νεαρής γυναίκας. Καταλυτικό ρόλο προς αυτή τη κατεύθυνση έπαιξε, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι η τοξική ουσία που εντοπίστηκε στο παιδί ήταν σε μεγάλη ποσότητα καθώς και ότι οι γιατροί, οι οποίοι κατέθεσαν στο πλαίσιο της έρευνας, φέρονται να ανέφεραν ότι δεν χορήγησαν ποτέ στην 9χρονη αυτή την ουσία. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αίτημα για έκδοση εντάλματος βασίστηκε στο σκεπτικό πως «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις και άλλους».