Η ζωγραφιά της Τζωρτζίνας δείχνει τον δρόμο για την αλήθεια…

Δεν έχει τέλος το θρίλερ για την τραγωδία των τριών παιδιών της Πάτρας.Ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, η ανακρίτρια έχει κληθεί να αποκωδικοποιήσει κάποιες από τις ζωγραφιές της. Οι συγκεκριμένες ζωγραφιές βρέθηκαν μέσα στο σπίτι της οικογένειας, κατασχέθηκαν και εντάχθηκαν στη δικογραφία.

Σε μία από αυτές υπάρχει μία φράση 8 λέξεων που είχε γράψει η άτυχη 9χρονη και γι’ αυτήν έχει κληθεί ειδική παιδοψυχολόγος. «Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» είχε γράψει η Τζωρτζίνα στη ζωγραφιά, όπως αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή T Live.

 

Η ζωγραφιά περιλαμβάνει τέσσερα πλαίσια, δύο κυκλάκια και δύο καρδούλες. Μέσα στο πλαίσιο η Τζωρτζίνα είχε τοποθετήσει ανθρώπινες μορφές. Οι δύο είναι μουτζουρωμένες. Δύο από τις μορφές φαίνεται να μοιάζουν με μικρά κορίτσια που έχουν στο κεφάλι φωτοστέφανα. Δεν πρόκειται για τις μουτζουρωμένες μορφές, αλλά για τις άλλες δύο. Υπάρχει κι ένα τρίτο κοριτσάκι, το οποίο είναι ζωγραφισμένο εκτός πλαισίου.