Το στερνό αντίο της Πέγκυς Ζήνα στον φίλο της: “Καλό σου ταξίδι φίλε μας…»

Ο αγαπημένος φίλος της Πέγκυς Ζήνα αλλά και πολλών άλλων καλλιτεχνών, Γιώργος Γιαννάτος, έφυγε από τη ζωή μετά την μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Ο Γιώργος Γιαννάτος, ήταν στενός συνεργάτης νυχτερινών επιχειρηματιών και πολύ αγαπητός στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η τραγουδίστρια μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να τον αποχαιρετήσει.

Συγκεκριμένα η Πέγκυ Ζήνα πόσταρε μια κοινή τους φωτογραφία και μέσα από το τρυφερό της μήνυμα του είπε «αντίο»: «Γιωργάρα μου, σου φώναζα… Αγάπη μου μου απαντούσες.

Από το 2001 τα περισσότερα χρόνια ήσουν εκεί δίπλα μας, όταν προσπαθούσα, όταν τα κατάφερα, σε θριάμβους αλλά και σε απογοητεύσεις τα έφερνε η ζωή κι ήσουν εκεί, κοντά σε όλη μου την πορεία και όταν έφευγα. Δε μου θύμωνες. Να μοιραζόμαστε χαρές, θυμούς και λύπες, συμφωνίες και διαφωνίες.

Πόσο ωραία έχουμε περάσει. Τελευταία μου είχες εκφράσει περηφάνια και μου ανέλυες κάθε τηλεοπτική μου εμφάνιση. Σε ευχαριστώ Γιωργάρα μου…Όταν θα σε σκέφτομαι θα αντηχεί στα αυτιά μου το δυνατό σου γέλιο Σε αγαπώ πολύ θα σε θυμάμαι πάντα. Καλό σου ταξίδι φίλε μας».