Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς…

Ένας από τους πάλαι ποτέ ισχυρούς άνδρες του επιχειρηματικού κόσμου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, μετά από χρόνια μάχη που έδινε. Την είδηση έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Επιχειρήσεις που εκτός από τις ασφάλειες, τις οποίες ξεκίνησε ο ίδιος εκκινώντας από μία λαϊκή και συνάμα ιστορική συνοικία του κέντρου της Αθήνας, τον Κολωνό, φτάνοντας στο σημείο στις αρχές της 10ετίας του ’60 να “κοροϊδεύει” τους φίλους του που έβρισκαν δουλειά και αποκούμπι στο Δημόσιο, να τον ακολουθήσουν στις επιχειρήσεις που ονειρευόταν ότι μια μέρα θα στήσει και θα μεγαλουργήσει. Όπως κι έγινε.

Από τα κοσμικά σαλόνια, τα ακριβά πάρτι, τα καλοπληρωμένα γούστα για τον ίδιο και τις συντροφιές του στην επισπεύδουσα Eurobank, είναι κάτι περισσότερο από ένα τσιγάρο δρόμος…

Στο μεσοδιάστημα ήταν η Ιντεραμέρικαν, οι πρακτορεύσεις ασφαλίσεων, ο Alpha, τα «χαρτζιλίκια» σε μεγαλοδημοσιογράφους που πόνταραν στην ανάμειξη Κοντομηνά στα media στα τέλη της 10ετίας του ’90, η πώληση του Alpha και εν συνεχεία η επαναγορά του, η Μύκονος, η έκτακτες εμφανίσεις σε εκπομπές καλλίπυγων τηλεπαρουσιαστριών και στη συνέχεια τα προβλήματα υγείας. Όπως ο κύκλος μιας ζωής που η πλειοψηφία των πολιτών δεν μπορεί να φανταστεί…

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, έχτισε με την οξύνοια και την προνοητικότητά του μια δαιδαλώδη επιχειρηματική αυτοκρατορία αξίας δισεκατομμυρίων με επιτυχημένα deals εξαγορών, εκποιήσεων και επαναγορών.
Πηγη:Mononews