Ο Ξεκούκης ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε για τον Φιλιππίδη!

Να επανορθώσει για τις δηλώσεις που έκανε σε σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης.

«Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναδουλέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στο κοινό πέρασε, ο κόσμος δεν ξεχνάει. Μπορεί να συνεργαστούμε αργότερα, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, το ταλέντο δεν παύει να υπάρχει. Δεν θα ήθελα να πάω αυτή τη στιγμή να τον επισκεφθώ στη φυλακή, γιατί είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα αισθανόταν πολύ άσχημα. Φαντάζεστε αν βλέπει στην τηλεόραση τον Πλάτανο πώς θα αισθάνεται ψυχολογικά; Θα πρέπει να μπούμε και στη δική του τη θέση, μπορεί να έχει κατανοήσει. Έρχεται η δικάσιμος και μπορεί εκεί να έχουμε και αποκαλύψεις και να φανεί ότι κάποιες πήγαν οικειοθελώς. Μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν», είχε αναφέρει αρχικά ο Πέτρος Ξεκούκης στην εκπομπή του «Πρωινού».

«Είμαι κατά της βίας και έχω στενοχωρηθεί με τη διάσταση που πήραν οι δηλώσεις μου. Ζητώ συγγνώμη. Εγώ δεν μίλησα για τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Είμαι κατά της βίας και κατά των ανθρώπων που κάνουν αυτές τις πράξεις. Λυπούμαι πάρα πολύ, λυπάμαι εάν παρερμηνεύτηκαν όσα είπα. Ίσως ήταν οι φράσεις ατυχείς και ζητώ συγγνώμη», είπε στο «Τι Λες Τώρα».

«Θα πήγαινα ο ίδιος να καταγγείλω τον Πέτρο Φιλιππίδη στη δικαιοσύνη, αν γνώριζα κάτι για την υπόθεση. Είναι έγκλημα αυτό. Μπράβο σε όποιον καταγγέλει αυτού τους είδους τις πράξεις», συνέχισε.

Τι είχε πει: