Ο Τατσόπουλος απαντάει στον Γονίδη: “Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν τσακωμένος με την λογική, τώρα είναι…»

Συνεχίζεται η κόντρα του Σταμάτη Γονίδη με τον Πέτρο Τατσόπουλο. Μετά τα όσα ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Fb για τον συγγραφέα και όσα έλεγε για τον Άγιο Παϊσιο, σειρά πήρε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος απάντησε στον τραγουδιστή μέσα από την εκπομπή “Πρωίνό” του ΑΝΤ1! Ο Σταμάτης Γονίδης, είχε γράψει για τον Πέτρο Τατσόπουλο:

«Ήθελα να μάθω και έψαξα ποιος είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλει το μεγαλείο της Θείας Χάριτος ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό έπειτα αφιέρωσε την ζωή του στον Θεό.

Με δέος πολλοί Έλληνες παρακολούθησαν την σειρά του Αγίου Παϊσίου στην τηλεόραση και αυτός αποκαλεί όλο αυτό τον κόσμο αποχαυνωμένο.

Το να μην μιλάς καλά (για κάποιον) δεν είναι απλά παράπτωμα, αλλά επιπλέον ποτίζει με κακό την ψυχή σου, αλλά εσύ τι ξέρεις από ψυχή;

Όταν μικρά ανθρωπάκια αρχίζουν να ρίχνουν μεγάλες σκιές, σημαίνει ότι ο ήλιος είναι κοντά στη δύση του και εσύ Τατσόπουλε ως αριστεροδεξιός κολαούζος πολιτικός που θα ήθελε και ως συγγραφέας που επίσης δηλώνεις να είχε πουλήσει έστω το ένα χιλιοστό από τα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Άγιο Παΐσιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Θα μείνεις στην ιστορία ως αυτός που πήδ…ε την μισή Αθήνα κατά δική σου δήλωση.

Τατσόπουλε, τις προσβολές σου γράψτες πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου, χάραξέ τις πάνω στο μάρμαρο».

Στην εκπομπή Πρωινό τη Δευτέρα, ο Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε την απάντησή του…

«Έχω ακούσει τα πάντα αυτές τις μέρες, αλλά μόνο με τον Γονίδη φοβήθηκα, διότι έχω ενημερωθεί από παλαιότερες δηλώσεις του για τις ψυχοκινητικές του ικανότητες, οπότε όταν μπαίνω στην κουζίνα κοιτάω τα πιρούνια μην καρφωθεί κανένα στο μάτι μου. Δεν είναι να παίζεις με τον Γονίδη.

Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν τσακωμένος με την λογική, τώρα είναι τσακωμένος και με τη γραμματική», είπε.