“Θα είναι παρών, θα στέκεται στα πόδια του και θα δώσει τον μεγάλο αγώνα πρώτος για να αποδείξει…”

Αύριο, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 θα κληθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, καθώς την πρώτη φορά σημειώθηκε διακοπή της δίκης του έπειτα από αίτημα του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA, «Τι λες τώρα» το μεσημέρι της Κυριακής, ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε πως ο δημοφιλής ηθοποιός θα βρεθεί κανονικά αυτή την φορά στο δικαστήριο και μάλιστα δίχως καροτσάκι. «»Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ναι, θα είναι παρών. Χωρίς καροτσάκι, θα βαδίζει, θα στέκεται όρθιος στα πόδια του».

«Κάνω δημόσια μια παράκληση, εάν μας ακούει κάποιος από την ηγεσία της Αστυνομίας, θα πρέπει ο Πέτρος Φιλιππίδης να ανέβει με ασανσέρ στο χώρο που είναι το δικαστήριο καθώς δεν μπορεί να ανέβει τρεις ορόφους από τα σκαλοπάτια. Επίσης, να μην τον πηγαίνουν γρήγορα. Μόνο αυτή την παράκληση κάνω. Θα είναι παρών, θα στέκεται στα πόδια του και θα δώσει τον μεγάλο αγώνα πρώτος για να αποδείξει την αθωότητα του, δεύτερον να ανακτήσει την αξιοπρέπεια του και τρίτον και σπουδαιότερον την ελευθερία του» συμπλήρωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

«Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος θέλει να δει σε ποια κατάσταση είναι τώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης, αντιλαμβάνομαι επίσης ότι υπάρχει ένας κόσμος που ευχαριστιέται και ηδονίζεται τα είδωλα που έχει ο ίδιος διαμορφώσει να τα βλέπει πεσμένα κάτω με χειροπέδες. Όλα είναι κατανοητά μέσα στην κοινωνία που ζούμε. Και η ανθρωποφαγία είναι επίσης μια εκδήλωση ανθρώπινη. Από κει και πέρα όμως ζητάω από την Αστυνομία να επιλέξει έναν τρόπο ώστε να μπορέσει, χωρίς να ταλαιπωρηθεί η υγεία του, να πάει στο ακροατήριο» συμπλήρωσε, με σαφήνεια, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.
Πηγη:zappit