Χαμός στη δίκη του Φίλιππίδη. Όλοι εναντίον όλων!

Πρώτη μέρα σήμερα για την δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη και από την πρώτη στιγμή, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στη δικαστική αίθουσα που δικάζει την υπόθεση. Μάλιστα η ένταση προκλήθηκε από την τοποθέτηση της μίας εκ των δύο δικηγόρων του, Κικής Μπακιρτζίδου η οποία αντιτάχθηκε στο αίτημα για κατάθεση των δυο εκ των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει κεκλεισμένων των θυρών.

«Εκτίθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δε μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο» είπε η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, προκαλώντας την αντίδραση των θυμάτων και των δικηγόρων τους, με αποτέλεσμα τελικά να διακοπεί η δίκη λίγο αφού ξεκίνησε!

«Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» απάντησε ο Αλεξανδρος Μίντζιας δικηγόρος των δυο θυμάτων και ακολούθησαν διαξιφισμοί που οδήγησαν το δικαστήριο σε διακοπή.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος επίσης εκπροσωπεί τον Πέτρο Φιλιππίδη, είχε επισημάνει νωρίτερα: «Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχαν διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππίδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το “Πρωίνό”  δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα και στον Σπύρο Μπιμπίλα με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη,  Δημήτρη Φιλιππίδη. Όπως ανέφερε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης: «Υπάρχει πληροφορία ότι έχουν λογοφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Φιλιππίδη εντός της δικαστικής αίθουσας».

Η Ελπίδα Νίνου και ο Δημήτρης Φιλιππίδης είναι πίσω ακριβώς από τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν κάθεται στο εδώλιο και παρακολουθούν τη διαδικασία.

 

Πληροφορίες: Πρωϊνό, zappit