Στη δημοσιότητα η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη. Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός για όσα τον κατηγορούν…

 

Το φως της δημοσιότητας είδε η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη για το τι συνέβη στις τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που γυναίκες τον κατηγόρησαν για βιασμό και απόπειρα βιασμού. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει μια διαφορετική εκδοχή  για το τι συνέβη, αναφερόμενος στην απολογία του στις κατηγορίες για βιασμό και τις απόπειρες βιασμών που τον βαραίνουν.

 

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, στην περίπτωση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε πει δημόσια ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπορέπειάς της ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι δυο τους διατηρούσαν σχέση και ποτέ δεν έγινε κάτι χωρίς την θέλησή της.

Όσον αφορά στις καταγγελίες που του αποδίδονται υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι:

«Είμαι θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας, από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στην δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι. Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβη σε ουδεμία πράξη η οποία συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων… Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στην γυναίκα και την γενετήσια

Δείτε το video: blob:https://www.megatv.com/e306b7b4-6445-4a1f-9529-cf4bfdd2d4dd