Παιδεραστία: Το μυστικό της πλατείας Καραϊσκάκη…

Η υπόθεση που ανέσυρε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας ο πολύ έμπειρος αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega και την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, φαίνεται πως κρύβει το μεγάλο μυστικό της υπόθεσης παιδεραστίας με ονόματα από την 7η τέχνη.

Ένα διαμέρισμα στην πλατεία Καραίσκάκη στο κέντρο της Αθήνας, παιδικές φωνές  καθώς και στόματα που είναι έτοιμα να ανοίξουν, ψάχνουν οι αστυνομικές αρχές για να επαναφέρουν την ξεχασμένη υπόθεση του 2012 ξανά στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει στις αρχές της εβδομάδας ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, πρόκειται για μια υπόθεση που παραλίγο να αποκαλυφθεί αν ξαφνικά ο πασίγνωστος ηθοποιός που μπαινόβγαινε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν έφευγε για περιοδεία με θίασο εκτός Αττικής. Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν την υπόθεση ήταν έτοιμοι να εξυγνιάσουν την υπόθεση. Ωστόσο εντελώς τυχαία τα ίχνη του πασίγνωστου ηθοποιού εξαφανίστηκαν με αποτέλεσμα να σταματήσει και η έρευνα.

Ωστόσο η πίεση της δημοσιότητας, των σημερινών γεγονότων επαναφέρει ξανά στο προσκήνιο την υπόθεση του “σκοτεινού διαμερίσματος της πλατείας Καραίσκάκη” με τα λαμπερά ονόματα {όπως ανέφερε και η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου}.

Μένει απλά να ανοίξουν τα στόματα της περιοχής του κέντρου της Αθήνας!