Συγκλονίζει στο RespectNews ο κινηματογραφικός “Πανάγος” για το χαμό της πρώην συζύγου του…

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η σπουδαία ηθοποιός Γιώτα Σοιμοίρη, η οποία ήταν σύζυγος του κινηματογραφικού Πανάγου από την ταινία “Υπάρχει και φιλότιμο”. Στην ίδια ταινία η Γιώτα Σοιμοίρη υποδύονταν την σύζυγό του “Πανάγου” με το όνομα “Κατίνα” η οποία ήταν η έγκυος γυναίκα που δεν την δέχονταν στο νοσοκομείο για να γεννήσει.
Σήμερα, ο Χάρης Παναγιώτου, μιλάει στο RespectNews για το θάνατο της πρώην συζύγου του ο οποίος τον συγκλόνισε: “Ήταν πολύ απρόοπτο όλο αυτό. Δεν το περίμενα, αλλά δύστυχώς ήρθε” λέει σχεδόν κλαίγοντας ο ηθοποιός για τον χαμό της πρωην συζύγου του και συνεχίζει: “Ήρθε η μικρή της κόρη από τα Γιάννενα και επειδή ήταν άρρωστη η Γιώτα, την πήρε λίγες ημέρες κοντά της μέχρι να γίνει καλά. Εκεί την πήγε στο νοσοκομείο την οποία την κράτησαν στην εντατική για μερικές ημέρες, αλλά τελικά εξέπνευσε χθες λόγω προβλημάτων που είχε με την καρδιά”.

Στην ερώτησή μας πως νιώθει που έχουν φύγει από τη ζωή και οι δύο σύζυγοί του, ο ίδιος λυγίζει: “Νιώθω συγκλονισμένος και δεν σας κρύβω ότι νιώθω και μια ορφάνια. Ευτυχώς έχω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου”.

Ο ίδιος αν και πολύ καταβεβλημένος με τον χαμό της πρώην συζύγου του, δεν αρνείται να θυμηθεί κάποια πράγματα από τη κοινή πορεία τους, όσο ήταν παντρεμένοι: “Με την Γιώτα ήμασταν μαζί 9 χρόνια. Παντρευτήκαμε το ΄61 και χωρίσαμε το ΄70. Δεν ήταν πολλά χρόνια, όμως ήταν όμορφα χρόνια όπως και με την Έφη Οικονόμου. Όλα τα θυμάμαι με αγάπη. Με την Γιώτα στον κινηματογράφο παίξαμε ως πρωταγωνιστές μόνο σε μία ταινία, όμως παίξαμε και στην θρυλική ταινία “Υπάρχει και φιλότιμο”.

Την είδηση θανάτου της, έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας: «Σήμερα έφυγε από την ζωή μια σπουδαία κυρία του κινηματογράφου των μελο ταινιών του 60 και 70 και του θεάτρου η Γιώτα Σοϊμοίρη… Μία σοβαρή Κυρία, σπουδαία μητέρα τεσσάρων υπέροχων παιδιών, πρώτη σύζυγος του σεμνού ηθοποιού Χάρη Παναγιώτου. Την γνώρισα από κοντά, γλυκιά μου Γιώτα με τι ωραίο τρόπο και πόσο όμορφα μου φέρθηκες όταν πρωτοσυναντηθήκαμε… Καλό ταξίδι…. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη….», έγραψε.

Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού θα γίνει την Τετάρτη στον Χολαργό όπως ήταν και η επιθυμία της!