Άγριο ξέσπασμα της Άννας Παντζέλη για τα λεγόμενα Κούγια…

H Άννα Παντζέλη είναι ενεργή χρήστης στα social media και λέει πάντα ανοιχτά την γνώμη της. Χθες, μέσα από τους πρσωπικούς της λογαριασμούς, ξέσπασε μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη και όσα είπε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας:

«Σε ποια ευνομούμενη Πολιτεία ένας δικηγόρος θα απειλούσε εισαγγελείς, ανακριτές, θα αποδομούσε μάρτυρες και πάνω από όλα θα κατηγορούσε τα θύματα γιατί όπως είπε “τόλμησαν να πουν για τον κορυφαίο Λιγνάδη” Το ακούτε κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε υπουργέ Δικαιοσύνης, κυρία Μενδώνη, οι βουλευτές, ένας εισαγγελέας; Από πότε απαγορεύεται σε τούτη τη χώρα να καταγγέλλονται οι πλούσιοι και διάσημοι που εγκληματούν.

 

 

Τα ακούτε όλα αυτά και αδρανείτε; Άλλαξε το Σύνταγμα της χώρας και δεν μας ενημερώσατε; Ο Δικηγορικός Σύλλογος και η ΕΣΗΕΑ που είναι; Χθες σε κεντρικό δελτίο ο Κούγιας τα έβαλε με τον ρεπόρτερ και μάλωσε τον Χατζηνικολάου που άφησε να παίξει το ρεπορτάζ που είχε μαρτυρίες γειτόνων του παιδοβιαστή αλλά απείλησε κιόλας πως μετα τις καταγγελίες Μπεκατώρου καταγγέλουν οι ηθοποιοί και μετά θα ανοίξουν τα στόματα για την δημοσιογραφία και την πολιτική… και ο Χατζηνικολάου σιώπησε.

 

Και το πιο ρατσιστικό του παραλήρημα για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους. Η ανακοίνωση δε του γιου του πως εμείς όλοι είμαστε σαν κοινωνία η πλέμπα και ζηλεύουμε τον πατέρα του που είναι σπουδαίος και κάνει ότι γουστάρει, ας το σχολιάσει η κυβέρνηση, που μας αφήνουν έρμαια στις απειλές της οικογένειας Κούγια. Μην ακούσω ξανά από κανένα να κρίνει το όποιο τριτοκοσμικό κράτος… είμαστε ήδη κάτω από αυτό».