“Ομολόγησε για να λυτρωθείς…” της φώναζαν στα δικαστήρια!

Το πρωί της Πέμπτης, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και αποχώρησε κατά τον ίδιο τρόπο. Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που πέθαναν σε διάστημα τριών ετών υπό μυστηριώδεις συνθήκες, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Με την κουκούλα πάντα στο κεφάλι της να κρύβει το πρόσωπό της, στα χέρια της χειροπέδες και με αλεξίσφαιρο γιλέκο, η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων για να επιστρέψει στη ΓΑΔΑ, όπου θα κρατηθεί έως τη Δευτέρα το μεσημέρι, όταν και θα απολογηθεί.

Η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα δεν σήκωσε καθόλου το κεφάλι της, ούτε κατά την αποχώρησή της από τον ανακριτή. Δεν είπε κουβέντα παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την πολιόρκησαν.

Δεν αντέδρασε ούτε όταν κόσμος που βρέθηκε στα δικαστήρια την έβριζε και την καταριόταν. «Θα σε πνίξουν στη φυλακή κα@@@@λα» ακούστηκε να της φωνάζει κάποιος, ενώ νωρίτερα της φώναζαν «βρώμα, φόνισσα», «λιθοβολισμό μέχρι τέλους, ομολόγησε για να λυτρωθείς, σκύλα».

Πηγή: newsit.gr