Παύλος για Διονύση: “Το πρόβλημα συμπεριφοράς είναι δικό του, όχι δικό μου…”

 

Τελευταία ομαδική δοκιμασία σήμερα και ο Διονύσης ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας τα βάζει με όλους. Ο Διονύσης εκτός του ότι τα έβαλε με την Μαρίνα, τα έβαλε και με τον Παύλο που ήταν στην ίδια ομάδα με εκείνον ενώ και ο Ιωάννης επέκρινε άσχημα την συμπεριφορα του Διονύση λέγντας ότι είναι “τοξικό άτομο”.
Το πρώτο πιάτο ήταν σούπα. Οι κριτές βρήκαν άκυρη την εμφάνιση του πιάτου της κόκκινης ομάδας την οποία είχε αναλάβει ο Διονύσης, ενώ ήταν πιο θετικά τα σχόλια της μπλέ ομάδας. Ωστόσο και οι δύο ομάδες υστερούσαν με το πρώτο πιάτο.
Δεύτερο πιάτο ήταν το ορεκτικό. Πρώτη το παρουσίασε η Κόκκινη ομάδα και ήταν ιδέα της Μαργαρίτας, ενώ για την μπλέ ομάδα η ιδέα ανήκε στον Τζιοβάνι. Για το πιάτο της κόκκινης ομάδας πάλι ήταν αρνητικά τα σχόλια λέγοντας πως δεν συνδυάζονταν καθόλου οι γεύσεις. Από την άλλη και στο δευτερο η μπλέ ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών.
Στο κυρίως πιάτο η κόκκινη ομάδα έδωσε ένα μέτριο πιάτο με ένα ωραίο αγριογούρνο, ενώ το κυρίως πιάτο στην μπλέ ομάδα είχε ένα πολύ ωραίο πουρέ, είχε όμως παραλείψεις και αυτό το πιάτο.
Τέλος στο γλυκό της κόκκινης ομάδας οι κριτές έκαναν πολύ αρνητικά σχόλια, ενώ λίγο καλύτερα σχόλια έκαναν για το γλυκό της μπλέ ομάδας. “Είναι σα να συνενοήθηκαν να μην μαγειρεψουν καλά σήμερα” είπαν οι κριτές για τις δύο ομάδες…