Τραγικές στιγμές για τον Παύλο Χαϊκάλη. Πέθανε ο…

 

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, βιώνει ο ηθοποιός Παύλος Χαίκάλης. Στον Πύργο Ηλίας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα τόσο για επαγγελματικούς λόγους, την παράσταση που ανέβηκε στο δημοτικό θέατρο όσο και προσωπικούς, την σοβαρή νοσηλεία του μεγαλύτερου του αδελφού Θανάση.

Χθές, Παρασκευή βράδυ, έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος αδερφός του δημοφιλούς πρωταγωνιστής. Ο Θανάσης Χαϊκάλης ήταν 74 ετών και εργαζόταν για χρόνια ως υπάλληλος στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων ενώ, όταν συνταξιοδοτήθηκε επέστρεψε στην ιδιαίτερή του πατρίδα, το Κατάκολο.

Εκεί περνούσε και το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου του χρόνου διαβάζοντας ή κάνοντας καθημερινά βόλτες στην παραλία και στο λιμάνι, όπου ήταν και μια από τις πιο αγαπημένες του συνήθειες. Η μεγάλη του αγάπη όμως και η λαχτάρα του ήταν το θέατρο. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την ηθοποιία και ήταν μέλος της Θεατρικής Ομάδας «Δούρειος Ίππος», παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές παραστάσεις.

Ο Θανάσης Χαϊκάλης έχασε τον πατέρα του σε μικρή ηλικία, ενώ είχε αποκτήσει και δύο γιούς. Σύμφωνα με το patrinews, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και δυστυχώς κατέληξε.