Γιατί πήγε σε δικηγόρο και τι ζητάει η σύζυγος του Κώστα Σπυρόπουλου…

Παράπλευρες απώλειες σε έναν πόλεμο που δεν λέει να κοπάσει στη show biz, μετά τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο προς γυναίκες συναδέλφους του. Η σύζυγός του και κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά και συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν απέναντι στην ίδια και το παιδί της, με ανάθεση σε δικηγορική εταιρία, ζητάει την προστασία της. Η γνωστή κοσμικογράφος που στήριξε ανοιχτά τον ηθοποιό και σκηνοθέτη δέχτηκε «επίθεση» από αρνητικά σχόλια τόσο προς το πρόσωπό της, όσο και προς τον ανήλικο γιο της.

Ύστερα από αυτό η ίδια, θέλοντας να προστατέψει το παιδί της απέστειλε μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού επιστολή σύμφωνα με την οποία δεν θα δεχτεί κανένα σχόλιο προς το πρόσωπό της και του γιου της που θα σχετίζεται με την υπόθεση του Κώστα Σπυρόπουλου.

«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κυρίου Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της.

Σας καθιστούμε σαφές σε περίπτωση επανάληψης οιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και του ανήλικου παιδιού της, ότι θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα αστικά και ποινικά Δικαστήρια», καταλήγει η ανακοίνωσ