Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “δεν το έχω κρύψει ποτέ το θέμα περί ομοφυλοφιλίας…”

O γνωστός μουσικός παραγωγός και δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του MEGA, μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Σε ερώτηση για το αν ο γνωστός στιχουργός και παρουσιαστής, σκέφτεται να κάνει οικογένεια, απάντησε: «Δεν το λες για το θέμα περί ομοφυλοφιλίας φαντάζομαι, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είναι new entry, δηλαδή, δεν είναι είδηση το να το αναφέρω και είναι ενδιαφέρον πως πάει η κουβέντα εκεί γιατί υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι που έχουν βγει στη λεγόμενη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που δεν ξέρουν ότι εμείς οι παλαιότεροι έχουμε κάνει το λεγόμενο outing μας πολλά χρόνια πριν. Νομίζουν ότι είμαστε στην ντουλάπα κρυμμένοι» και πρόσθεσε:

«Να ενημερώσουμε λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους ότι οι παλαιότεροι δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε τρία χρόνια outing, να βγαίνουμε με πανό και να λέμε «ξέρετε, είμαι ομοφυλόφιλος» για να ικανοποιούνται και να μην μας λένε ομοφοβικούς. Και στρέιτ να ήμουν, δεν θα έκανα οικογένεια γιατί πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ».