Η νέα αγαπησιάρικη φωτογραφία του Κώστα Πρέκα με την σύντροφό του!

Άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ του στο Facebook ο σπουδαίος μας ηθοποιός Κώστας Πρέκας και εκτός από την γαλανόλευκη καρδιά που έβαλε, στο πλευρό του είναι και η αγαπημένη του σύντροφος Μαίρη Βιντιάδου.
Η αγαπησιάρικη φωτογραφία ανέβηκε στο λογαριασμό του χθές βράδυ και αμέσως τα likes και τα σχόλια πήραν φωτιά.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει και πριν από έναν χρόνο στο δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, παραδεχόμενος ότι είναι ερωτευμένος με την κ. Βιντιάδου και είναι η γυναίκα που του’ χει αλλάξει τη ζωή!

 

Η αναρτημένη φωτογραφία στο προφίλ του

 

Ο Κώστας Πρέκας ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στη Σχολή Θεάτρου του Κωστή Μιχαηλίδη το 1964. Τον ίδιο χρόνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θεατρικό “σανίδι” στο έργο “Τρεις αδερφές ” του Τσέχοφ, μετέχοντας στο θίασο του Κώστα Μουσούρη.

Το 1971 ίδρυσε το δικό του θίασο ενώ από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 στράφηκε ολοκληρωτικά στο θέατρο, υπηρετώντας κυρίως το κλασικό ρεπερτόριο. Αρκετά νωρίτερα είχε ξεκινήσει να αναπτύσσει καλλιτεχνικές συνεργασίες με διαφόρους θιάσους, ενώ συνεργάστηκε και με το Εθνικό Θέατρο.

Ο Πρέκας έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός και από τον κινηματογράφο, όπου πρωταγωνίστησε σε περίπου 20 ταινίες, κάποιες από τις οποίες ήταν υπερπαραγωγές. Για την ερμηνεία του στην ταινία του Ντ. Δαδήρα «Στα Σύνορα της Προδοσίας» τιμήθηκε με το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης το 1968.

Κατά τη διάρκεια της επταετίας ο Κώστας Πρέκας έλαβε μέρος σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές. Ο ίδιος σε κατά καιρούς δηλώσεις και εμφανίσεις του στα ΜΜΕ δεν έχει κρύψει ότι παραμένει λάτρης εκείνης της περιόδου όπως και παλαιότερων καταστάσεων εκτροπής.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έως και το 2010 είχε αποκτήσει ιδιόκτητο χώρο, το θέατρο “Όραμα” στην περιοχή του Παπάγου.