Πόλεμος δηλώσεων Ηρακλή και Ανδρέα του GNTM!

Όταν ο Ανδρέας Αθανασόπουλος είπε ότι ο Ηρακλής Τσουζίνοβ πήγε στο GNTM για τα χρήματα και όχι για το μόντελινγκ δεν περίμενε ότι θα πάρει άμεση απάντηση από τον “ανταγωνιστή του” Ηρακλή. Έτσι ο Ηρακλής του απάντησε όπως δεν περίμενε:

«Νομίζω η φάση του μόντελινγκ απαιτεί και λίγο χρήμα, αν είσαι σε κάτι καλός δεν θα το κάνεις τσάμπα. Ο καθένας έχει τους στόχους του, εγώ προσωπικά θέλω να δουλέψω, να κάνω αυτό που μου αρέσει και να μπορώ να ταΐσω και την οικογένειά μου από αυτό. Μπορεί τον Αντρέα να τον πείραξε που δεν κέρδισε κάτι που ήθελε, έτυχε να μην ανταμειφθεί, να μη συνειδητοποίησε ακόμα την κατάσταση που βρίσκεται ότι δεν έχει κερδίσει και να τον έχει πειράξει», δήλωσε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ.

Σε ζωντανή σύνδεση με τη Φωλιά των Κου Κου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ανταπάντησε: «Στηρίζω την άποψή μου γιατί έχω κάνει προσωπικές συζητήσεις με τον Ηρακλή και ήταν αυτό που μου είχε πει. Ο Ηρακλής έκανε 3 χρόνια μόντελινγκ και μου έλεγε ότι ποτέ δεν το κυνήγησε όσο θα έπρεπε. Αν είμαι λάθος, ο χρόνος θα το δείξει. Είτε έβγαινα πρώτος είτε τελευταίος, αυτή είναι η άποψή μου από τη συζήτηση που είχαμε μεταξύ μας».