Παλαίμαχη ηθοποιός παίζει στα χιόνια με τα εγγόνια της!!!

Υπήρξε μια εκρηκτική παρουσία στο  θέατρο και τον κινηματογράφο. Μπορεί η πολυαγαπημένη ηθοποιός Ρία Δελούτση και Σταρ Ελλάς να δοξάστηκε τις περασμένες δεκαετίες στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ωστόσο, έχει αποδείξει ότι χαίρεται την ζωή και είναι ενεργός στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για χάρη των εγγονιών της. Χθες με την σφοδρή χιονόπτωση, η ίδια βγήκε έξω με τα εγγονία της και έπαιξε με τα χιόνια, γράφοντας στην ανάρτησή της:

“Γιαγιά και εγγόνια , στην ταράτσα του σπιτιού προσπαθώντας να φτιάξουμε τον χιονάνθρωπο μας…… η μανούλα απαθανατίζει τη στιγμή της χαράς και της δημιουργίας!!”

Να θυμίσουμε πως το 2010 η ηθοποιός έχασε τον μονάκριβο γιο της Γιώργο Πλοιό, ενώ πριν από έναν περίπου χρόνο έφυγε από τη ζωή και ο σύζυγός της Βαγέλης Πλοιός. Ο Βαγγέλης Πλοιός και η Ρία Δελούτση, υπήρξαν ένα από τα πι αγαπημένα ζευγάρια στο χώρο της υποκριτικής τέχνης και παράδειγμα αγάπης και πίστης ο ένας για τον άλλον. Πλέον η πολυαγαπημένη ηθοποιός στέκει στα πόδια της {αν και η μοίρα την χτύπησε σκληρά} έχοντας στο πλευρό της τα εγγόνια της και τη νύφη της!

Η Ρία Δελούτση την εποχή της μεγάλης της δόξας

Η Ρία Δελούτση με τα εγγόνια της
Με τον σύζυγό της Βαγγέλη Πλοιό