Τα δάκρυα συγκίνησης του Χάρη Ρώμα για το τέλος του “Καφέ της Χαράς”!

Το “Καφέ της Χαράς” που κράτησε πολλές μέρες και ώρες συντροφιά σε χιλιάδες Έλληνες, φτάνει επισήμως και στο οριστικό τέλος του. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Χάρης Ρώμας θέλησε να ενημερώσει πως έπεσε η αυλαία στα γυρίσματα για το «Καφέ της Χαράς». Όπως ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει, άλλωστε, η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ολοκληρώνει τον κύκλο της αυτή την σεζόν.

Το τελευταίο γύρισμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και ο δημιουργός των επιτυχιών ήταν ιδιαιτέρως φορτισμένος. Όπως έγραψε στους διαδικτυακούς του φίλους, «χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ. Της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο».

«Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες» πρόδωσε, στη συνέχεια του μηνύματος. «Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!».