Μύλος με Μικρούτσικο, Καινούργιου και Χρηστίδου για όσα ειπώθηκαν για το Ρουβα!!!

Όσα δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς στην Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις έντονες αντιδράσεις που αυτά προκάλεσαν, συζήτησαν στην Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας. Μια τοποθέτηση που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όμως, φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα την Σίσσυ Χρηστίδου, με αποτέλεσμα, λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου να χρειαστεί να δώσει κάποιες διευκρινίσεις στον αέρα.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο παρουσιαστής έχει και ένα ακουστικό και όταν κάτι γίνεται, και το λέω με όλο τον σεβασμό κι εγώ βαρέθηκα να κάνω δημόσιες σχέσεις, θα έπρεπε λίγο -τουλάχιστον το δικό μου ακουστικό με έχει σώσει πάρα πολλές φορές από πράγματα που έχουν ειπωθεί στην εκπομπή κι εγώ οφείλω να τα μαζέψω- ίσως θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή η Σίσσυ να εναντιωθεί σε αυτό».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν κάνεις μία συνέντευξη, ακόμα και να εξομολογείται τη ζωή του ο άλλος, υπάρχει η διαδικασία που λέγεται follow up. Δηλαδή, βάσει αυτού που λες σε ρωτάω κάτι. Όταν είναι ένα κοινωνικό θέμα τόσο ευαίσθητο, τόσο καυτό, με θύματα που έχουν πονέσει, που έχει καταστραφεί η ζωή τους, δεν μπορείς να αφήνεις τον Σάκη να κάνει εξομολόγηση του έρωτά του και της αγάπης του ως προς τον θύτη με μην πω τι τώρα. Δεν έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα συνέντευξη ώστε να είναι ευγενική, άφησε να κάνει δήλωση. Παιδιά, δεν έγινε καμία αντερώτηση, να του πει λες αυτό αλλά ξέρεις εκείνο. Δεν είδα εγώ τίποτα τέτοιο. Δεν υπήρξε συνέντευξη, υπήρξε σου δίνω το βήμα πες ό,τι θέλεις. Κι εκεί έγινε το ξέπλυμα του αιώνα. Τελεία και παύλα».

Κατερίνα Καινούργιου: «Η Σίσσυ δεν κάνει ξέπλυμα».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όχι, δεν έκανε συνέντευξη είπα, δεν είπα ότι έκανε ξέπλυμα».

Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί ο παρουσιαστής να αγχωθεί γιατί έχει απέναντί του τον Ρουβά. Αλλά από πάνω οφείλουν να βοηθήσουν».

Μερική ώρα αργότερα, μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε την ομαλή ροή της εκπομπής και δήλωσε τα εξής:

«Δεν θέλω να στεναχωρώ κανέναν και για να μην υπάρχει παρεξήγηση, ο καθένας σε αυτή την εκπομπή έχει τη δική του γνώμη,. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος που είναι πάρα πολλά χρόνια στον χώρο, ανήκει στην Barking Well και είναι μεγάλη μας τιμή που τον έχουμε εδώ στην εκπομπή. Οι απόψεις του Ανδρέα ουκ ολίγες φορές δεν ταυτίζονται με τις δικές μου και θέλω να είμαι ξεκάθαρη σε αυτό. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν μπορεί κάποιος να θυμώσει στον Αντρέα και να του πει πώς θα χειριστεί ένα θέμα, εκτός αν δοθεί εντολή να κοπεί ένα θέμα που δεν δόθηκε.

Εγώ δεν θέλω σε καμία περίπτωση, επειδή κάτι μου μεταφέρθηκε, να έχει στεναχωρηθεί η Σίσσυ Χρηστίδου με κάτι από αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή. Ήμουν πολύ ξεκάθαρη εγώ σε αυτά που είπα, πόσο δύσκολα περνάει, πόσο την αγαπώ και την εκτιμώ, πόσο μεγαλύτερη εμπειρία έχει από μένα και ότι πραγματικά μπορεί επειδή ένας παρουσιαστής εκείνη τη στιγμή να μην μπορεί να το αντικρούσει γιατί σέβεται τον συνεντευξιαζόμενο, ίσως θα μπορούσε η ομάδα να την βοηθήσει περισσότερο ή τέλος πάντων δεν έγινε και κάτι κακό.

Επειδή καταλαβαίνω ότι αυτή η κοπέλα αυτή τη στιγμή βάλλεται από παντού, είπα ότι τέτοια σχόλια στα social media σε μια γυναίκα που έχει δυο παιδιά και πριν από μία εβδομάδα έχει χάσει και την μητέρα της, είναι λάθος και αυτή είναι η άποψή μου. Όμως, να διαχωρίσω τη θέση μου. Αν ο Ανδρέας θεωρεί ότι κάτι χειρίστηκε λάθος η Σίσσυ, δεν μπορώ να θυμώσω στον Ανδρέα.

Συγγνώμη, γιατί δέχομαι κι εγώ επίθεση αυτή τη στιγμή από κάποιους χρήστες. Ούτε μπορώ να πω στον Ανδρέα πάρε τη γνώμη σου πίσω. Εντάξει; Εγώ μπορώ να πω για την Σίσσυ που γνωρίζω εγώ και καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα επειδή είναι δύσκολα στον χειρισμό τους και ίσως καμιά φορά εγώ να μην μπορώ να τα χειριστώ τόσο ωραία όσο τα χειρίζεται η Σίσσυ».
Πηγη: zappit