Σάντρα Βουτσά: ο Κώστας, οι πίνακες μεγάλης αξίας και το παράπονο των παιδιών του!

Η Σάντρα Βουτσά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”  14 μήνες μετά το θάνατο των γονέων της Κώστα Βουτσά και Έρρικας Μπρόγιερ, και  μοιράστηκε αλήθειες  για την υπέροχη οικογένειά της που της λείπει, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά μια άγνωστη νομική διαμάχη με συγγενικό της πρόσωπο που εκκρεμεί στη δικαιοσύνη και αφορά περιουσιακά αποκτήματα του αγαπημένου της πατέρα..

Η Σάντρα μίλησε γεμάτη θλίψη και παράπονο, για τις αναμνήσεις μιας ζωής και για την ευθύνη του προσώπου που δεν υλοποίησε την  επιθυμία του να μοιραστούν τα παιδιά του τους πίνακες που είχε στη συλλογή του.

”Ο Κώστας έβγαζε πολλά χρήματα , έκανε σωστές επενδύσεις αλλά για τα παιδιά του.. τα έκανε όλα για τα παιδιά του.. Δεν άφησε βέβαια και τις γυναίκες του παραπονεμένες αλλά αυτά που είχαν αγοραστεί ήταν από τα λεφτά του Κώστα.”. Η κόρη του, ηθοποιού μίλησε  και  για την Αλίκη Κατσαβού, την τελευταία του σύζυγο, ένα πρόσωπο που αγάπησε και λάτρεψε τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές από την κοινή τους πορεία, συγκινώντας το πανελλήνιο.

“Δεν υπήρχε περίπτωση ,αν υπήρχαν αυτά τα πράγματα στα χέρια της Αλίκης αυτή να έκανε κάτι τέτοιο. Η Αλίκη αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγη: zinapost.gr